Gietvloer Reparaties Welkom| Wie zijn wij?| Verwachtingen| Foto's| Reiniging | Schade?| Contact| Voorwaarden

Wat kan je verwachten?

Om de reparatie aan je vloer uit te voeren komt er een restaurateur. Afhankelijk van het werk kunnen dat er ook 2 of 3 zijn.

Indien nodig wordt de vloer gevuld en geschuurd en daarna op kleur gebracht. Hiervoor gebruiken we verschillende technieken. Je vloeren-leverancier zal vaak spreken over het airbrushen van de vloer, maar dit zal niet altijd het geval zijn. Wij kiezen voor de methode die het beste resultaat op zal leveren.

Als u ons aan het werk ziet zal het u niet verbazen dat al onze restaurateurs uit de kunsthoek komen. Het is namelijk zeer verfijnd werk en een belangrijk onderdeel van ons werk is de vloer weer dusdanig te herstellen dat het een geheel wordt met de rest van de vloer. Sommige klanten spreken zelfs over kleine schilderijtjes waarbij we met veel zorg de looks en structuur van de vloer imiteren om de restauratie niet meer op te laten vallen.

De uiteindelijke zichtbaarheid van een restauratie is van een aantal factoren afhankelijk. Lichtval is bijvoorbeeld heel belangrijk. Indien er strijklicht valt over een restauratie, kunt u glansgraad verschillen zien. Echter deze verdwijnen vaak door het gebruik van de vloer waarbij het lopen, stofzuigen en dweilen zorgen voor een natuurlijke polijsting van de vloer waarbij de glansgraden weer steeds meer gelijk worden. Mocht het na 6 maanden nog heel erg storend zijn, dan komen we graag onder garantie bij u terug om te kijken wat er nog aan te verhelpen is. Het is dat geval natuurlijk niet de bedoeling dat een andere partij al iets heeft geprobeerd.

Indien we moeten schuren dient u rekening te houden met stof. We gebruiken stofzuigers maar dat is niet 100% afdoende. Ook het airbrushen van de vloer kan licht stof met zich meebrengen. De oplosmiddelen in onze vulmiddelen en verf kunnen onaangenaam zijn. Tijdens onze werkzaamheden mag er natuurlijk een raam open gezet worden. Als u na ons vertrek de ramen even tegen elkaar open zet is de geur snel verdwenen.

Na de werkzaamheden is de vloer gewoon beloopbaar, maar mag de vloer 24 uur niet gestofzuigd of gedweild worden. Indien er werkzaamheden in de doucheruimte zelf zijn uitgevoerd mag er 48 uur niet gedoucht worden. Indien de schades onder meubels zitten dient u zelf deze meubels aan de kant te zetten. Dit geldt ook als we er anders niet goed bij kunnen. En willen we u vragen om de vloer schoon en droog te maken voordat wij beginnen voor het beste resultaat. Indien nodig maken wij de plek van de restauratie ook schoon. Dit kan soms lijken alsof er een vlek is ontstaan nmaar dan is dat gedeelte juist heel schoon.

Voor ons schoonmaakadvies van je vloer verwijzen wij graag naar naar de uitleg over de reiniging van je vloer. Heb je nog vragen over de komst van de restaurateur en/of de werkzaamheden die worden verricht, bel ons dan gerust even op op nummer 06 3833 1393 of stuur een  Whatsapp bericht of   e-mail.

Heb je schade? Meld dan je schade op de schade-meld pagina